ÇANAKKALE Belediyesi'nin 1982 yılından bu yana kullandığı ana hizmet binasının yıkımı öncesi Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, görevlilerle birlikte bina önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
Çanakkale Belediyesi, Yeşil Yerel Yönetim Hizmet Binası ve Kültür Merkezi projesini hayata geçirebilmek için 1982 yılından bu yana kullandığı belediyenin ana hizmet binasını kısa süre önce boşalttı. Yeni hizmet binası yapılıncaya kadar görevliler hizmet verecekleri 2'nci Demircioğlu Caddesi'ndeki geçici yere taşındı.
Çanakkale Belediyesi ana hizmet binası, eski otogar ve otopark alanı olarak kullanılan 10 bin metre karelik alana yapılacak. Yeşil Yerel Yönetim Hizmet Binası ve Kültür Merkezi inşaatına başlanması için temmuz ve ağustos aylarında ihale sürecinin tamamlanmasının beklendiği, yeni binanın yer tesliminin hemen ardından eylül ayında da yapımına başlanacağı belirtildi. Çanakkale Belediyesi personeli ise, eski hizmet binasının yıkımından önce uzun yıllar kent halkına hizmet verdiği bina önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Fotoğraf çekimine CHP'li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Başkan yardımcıları Adnan Albayrak, Ali Sürücü ve Handan Özyayla, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Duygusal anların da yaşandığı fotoğraf çekimin ardından binanın yıkımına başlandı.