Mehmed Hakkı ÖZBAYIR-İlker KILIÇASLAN/ MANİSA, () - MANİSA'da, 35 Metre yüksekliğindeki baz istasyona alkol almak için çıktığı iddia edilen ve burada uyuyup kalan Ersin Çevik (40) itfaiye merdiveni yetmeyince 45 metrelik vinç yardımıyla 3,5 saatte indirildi.
Manisa 19 Mayıs Stadının arka kısmında Ahmet Bedevi Mahallesi Küme Evleri civarında baz istasyonunda bir kişinin olduğunu görenler, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine 112 acil yardım ekipleri, polis ve Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri olay yerine geldi. 50 metrelik baz istasyonun 35'nci metresinde olan kişinin demir doğrama atölyesinde işçi olarak çalışan Ersin Çevik olduğu belirlendi. Çevik'in bulunduğu yerde uyuya kaldığı öğrenildi.
Uyanınca aşağıya inemeyeceğini belirten Ersin Çevik için olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin merdiveni bulunduğu yere yetişmedi. Bunun üzerine olay yerine vinç çağrıldı. Vinçle ulaşılan Çevik, aşağıya indirildi. Çevik, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Manisa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Alkol almak için baz istasyonuna çıktığı iddia edilen Ersin Çevik'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI