DENİZLİ'nin Sarayköy İlçesi'nde, yerel seçimler öncesinde AK Parti bayrağını asmak isterken 5 katlı apartmanın çatısından zemine düşerek ağır yaralanan 25 yaşındaki Onur Şeker, yaklaşık 3 aydır yatağa bağlı yaşıyor. Önümüzdeki hafta 4'üncü kez ameliyat olacak Şeker'e partililer evinde moral ziyaretinde bulundu.
Yerel seçimler öncesi ilçede parti bayrağını asarken 5 katlı apartmanın çatısından düşerek ağır yaralanan 25 yaşındaki Onur Şeker'i, iftar programı sonrası AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Sarayköy Belediye Başkanı AK Partili Ahmet Necati Özbaş ve İl Başkanı Avni Örki evinde ziyaret etti. Yaklaşık 4 aydır yatağa bağlı yaşayan Şeker'in şu ana kadar 3 kez ameliyat olduğu belirtilirken, sağ ayağında ve belinde zedelenmeler olduğu ve önümüzdeki hafta 4'üncü ameliyata gireceği ifade edildi. Onur Şeker ve hamile eşi Sema Şeker, kendilerini ziyaret eden partililere teşekkür etti.
Onur Şeker'in tedavi süreci ile ilgili bilgi alan AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, "Yaralı kardeşimize acil şifalar diliyoruz. En kısa zamanda iyileşerek tekrar sağlıklı günlerine ve aramıza dönmesini temenni ediyoruz" dedi. Bir an önce sağlığına kavuşmak istediğini söyleyen Onur Şeker, "İftar programına gelmeyi çok istiyordum. Sizlerin gelmesi beni çok daha mutlu etti. Moral verdiniz. Kaval kemiğimde ve belimde kırıklar var. Ayağımdaki kırıklar kaynamamış. 4'üncü kez ameliyat olacağım. Kalçadan kemik alacaklar. Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavim devam ediyor" dedi.

FOTOĞRAFLI