ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde oynanan Türkiye Kadınlar Basketbol 2'nci Ligi A Grubu maçından sonra, Almanya'nın 'Hannover 96' takımının altyapı eski antrenörü Mehmet Bakadan, Alanya Belediyespor oyuncusu Laima Rickeviciute'ye saha ortasında diz çökerek evlenme teklifinde bulundu. Teklif karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Rickeviciute, 'Evet' dedi.
Türkiye Kadınlar Basketbol 2'nci Ligi A Grubu 8'inci hafta maçında, Alanya Belediyespor ile Nevşehir Üniversitesi, Alanya 75'inci Yıl Spor Salonu'nda karşılaştı. Alanya Belediyespor'un 71-68 kazandığı karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte sahaya giren Hannover 96 takımının altyapı eski antrenörü Mehmet Bakadan, 6 aydır beraber olduğu kız arkadaşı Alanya Belediyespor ve Litvanya Milli Takım oyuncusu Laima Rickeviciute'ye evlenme teklif etti. Sahada diz çöken Bakadan, kız arkadaşına "Bir ömür benimle yaşar mısın?" diyerek, evlilik teklifinde bulundu. Mehmet Bakadan'ın sürprizi karşısında şaşıran Laima Rickeviciute, bir süre sonra 'Evet' diyerek evlenme teklifini kabul etti. Bunun üzerine Bakadan, bir demet çiçek verdiği Rickeviciute'nin parmağına nişan yüzüğünü taktı.
Futbol antrenörü Bakadan, 6 aydır birlikte olduklarını, 2014'ün ilk aylarında evleneceklerini söyledi. Evlendikten sonra Alanya'da yaşamaya devam edeceklerini anlatan Bakadan, yılbaşından önce nişan törenlerini yapacaklarını kaydetti.
KONFETİ PATLATARAK KUTLADILAR
Maçtan galip ayrılan Alanya Belediyespor'un oyuncusu Laima Rickeviciute ise hem maçı kazanmanın mutluluğunu hem de evlilik teklifi almanın heyecanını bir arada yaşadığını dile getirdi.
Takım arkadaşları, alkışlayarak kutladıkları Laima Rickeviciute ve Mehmet Bakadan salondan çıktığı sırada da konfeti patlatarak sevinçlerine ortak oldu.