MANAVGAT Belediye Başkanı ve CHP adayı Şükrü Sözen, ilçedeki meslek, esnaf odaları ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e ziyaretlerinde CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, parti yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve seçim komitesi üyeleri eşlik etti. Başkan Sözen, sırasıyla Şoförler Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Servis Aracı İşletmecileri Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Pazarcılar Odası, Bakkallar Bayiler ve Büfeler Odası, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası, Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği ile Ziraat Odası'nı ziyaret etti.
'KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIKTIR'
Sivil toplum örgütlerinin Manavgat'ın hak ettiği noktaya taşınmasında büyük önemi olduğunu vurgulayan Başkan Sözen, "Manavgat esnafıyla, yaşayanlarıyla, yerlisiyle, yabancısıyla büyük bir ailedir. Herkesin sorumluluk almasıyla Manavgat hak ettiği noktaya taşınır. Sivil toplum örgütlerine bu anlamda büyük görev düşmektedir. Biz hem belediye anlayışı olarak hem de siyasi anlayış olarak sivil örgütleri son derece önemsiyoruz. Bundan dolayı sivil örgütlere kapımız her zaman açık oldu" dedi.
Manavgat'ta taşların yerine oturmasının sivil tolum örgütlerinin faal olmasıyla sağlanacağına işaret eden Sözen, "Her anlamda koordineli çalışmamız Manavgat'ın yararına olacaktır. Geleceğin Manavgat'ını STK'larla el ele vererek şekillendireceğimize inanıyorum. Odalarımızda yeni görev alan arkadaşlarımıza başarılar diler, geçmişte odalarımıza emek vererek Manavgat için taşın altına elini koyan, katkı kayan bütün herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum" dedi. (FOTOĞRAFLI)