BURSA'nın merkez Osmangazi İlçe Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Sabri Durmuşlar ile Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Fatih Balcı'yı ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde yaşanan görev değişikliğinin ardından Ali Osman Kahya'nın yerine, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Sabri Durmuşlar'ı makamında ziyaret eden Başkan Dündar, Durmuşlar'a yeni görevinde başarılar diledi. Yaklaşık yarım saat süren ve oldukça samimi bir havada gerçekleşen görüşmede Dündar, “Osmangazi, yalnızca Bursa'nın değil, Türkiye'nin en büyük 4'üncü ilçesi. Dolayısıyla, sorumluluğumuz diğer ilçelere göre bir kat daha fazla. Ancak, bu sorumluluğumuzun farkındayız. Bu bilinç içerisinde, halkımızın huzur ve güvenliğine yönelik projelerde, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da ortak çalışma yürütmeye hazırız. Sizlere, yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi.
Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuş, Başkan Dündar'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Durmuşlar, “Bursa, Türkiye'nin önde gelen metropollerinden birisi. Dolayısıyla sorumluluğumuz bir kat daha artıyor. Ancak, bizler bu sorumluluk bilinciyle hareket edip, kentin asayiş ve güvenlik sorunu yaşamaması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bu çalışmalarımızda, sizlerin vereceği katkı ve destekler için şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Dündar daha sonra Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Fatih Balcı'yı da makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Dündar, “Osmangazi'de, emniyet teşkilatımızla birlikte bu güne kadar koordineli bir çalışma yürüttük. Osmangazi Belediyesi olarak, ilçe emniyet teşkilatımızla birlikte, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için, bundan sonra da sizlerle birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum" diye konuştu.
İlçe Emniyet Müdür Fatih Balcı'da, Başkan Dündar'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Osmangazi büyük bir ilçe. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Ancak, Bursa ve Osmangazi'yi daha önceden tanıyan birsiyim. Osmangazi'de huzur ve güveni tesis etmek için gerek çabayı ve özveriyi göstereceğiz. Destekleriniz için sizlere şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.