FATİH  Belediye Başkanı Mustafa Demir, Fatih’e bir dönem daha hizmet etmek için belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı ve AK Parti Fatih İlçe Teşkilatı’na gelerek başvurusunu yaptı. Fatih’te iki dönem başkanlık yapan ve bir dönem daha hizmet etmek istediğini belirten Mustafa Demir, “Fatih gibi muhteşem bir yerde belediye başkanlığı yapmanın mutluluğu içerisindeyim. Fatih'e hizmet edenlerin işini en iyi şekilde yapabilme algısı var. Bu algı için herkese teşekkür ederim. Hedefi, vizyonu olan bir ekiple yolumuza devam ediyoruz” dedi. “HAYAL EDİP TE GERÇEKLEŞTİREMEDİĞİMİZ PROJE YOK”
Gelecek dönemde yeniden belediye başkanı seçildiği takdirde hizmetlerine devam edeğini ifade eden Demir, şunları söyledi:
“Fatih’te park alanları ve yeşil alanlarımızı çoğaltmaya devam edeceğiz. Otopark büyük problemimiz. Fatih’te 10 bin tane tarihi eserimiz var. Onların restorasyonlarının devam edilmesi gerekiyor. Fatih’in İstanbul’a mal olmuş kimliğinin daha çok ön plana çıkarılması için kentsel tasarım çalışmalarımız var, onları devam ettireceğiz. Hayal edip de iki dönemdir gerçekleştiremediğimiz bir projemiz yok. Ama hayallerim var. Surların iç ve dış tarafı insanların yaşayabileceği alanlara dönüştürülebilir.’
   (FOTOĞRAF)