ABD'nin Knoxville kentinin kadın Belediye Başkanı Madeline Ann Rogero ve yanındaki heyet, Aydın Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Knoxville kentinin ilk kadın belediye başkanı Madeline Ann Rogero, Aydın’ın ilk kadın belediye başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti. Çerçioğlu’nun başarılı çalışmalarını yakından görmek için Aydın’a geldiklerini belirten Madeline Ann Rogero, “Amerika’nın kadın belediye başkanı olarak Aydın’ın kadın belediye başkanı ile tanışmaktan dolayı çok mutluyum. İkimizin ortak yönü, bulunduğumuz kentin ilk kadın belediye başkanı olmamız. Aydın kenti çok güzel ve yaşanabilir bir kent. Başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Özlem Çerçioğlu’nu kutluyorum” dedi.
İNCİR HEDİYESİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise kadınların başarısını artırmak adına görüş alışverişinde bulunduklarını söyleyerek, “Kadınlarımızın siyasette daha aktif rol oynamalarını temenni ediyoruz. Knoxville kentinin kadın Belediye Başkanı Madeline Ann Rogero’ya çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.
Madeline Ann Rogero’ya Atatürk Kent Meydanı’nda devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Çerçioğlu, ziyaretin ardından Aydın inciri hediye etti.