Ramazen ÇETİN/DENİZLİ, () - DENİZLİ’de, kavgada başına saplanan bıçakla hastaneye giden 30 yaşındaki Olkan Öner, 5 günlük tedavisinin ardından taburcu edildi.
Denizli'de nargile kafe işletmecisi evli bir çocuk babası Olkan Öner’in önü, geçen 2 mart günü 15 Mayıs Mahallesi Atatürk Caddesi’nde 3 kişi tarafından kesildi. Aralarında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Öner iki kişiyle boğuşurken, arkadan gelen üçüncü kişi elindeki ekmek bıçağını Öner, başının sol yan tarafına sapladı. 3 kişi kaçarken, Öner de koşarak Özel Tekden Hastanesi’ne gitti. Ameliyata alınan Öner’in başındaki bıçak çıkartılırken, saplandığı yerdeki kemiğin bir bölümü de alındı. Bir süre yoğun bakımda tutulan Öner, 5 günlük tedavisinin ardından taburcu edildi.
'ÖLECEĞİMİ HİSSETTİM'
Yaşadıklarını büyük bir soğuk kanlılıkla anlatan Olkan Öner şunları söyledi:
"Kavga sırasında önce başıma sopayla vurulduğunu sandım. Elimi götürdüğümde, bıçak saplandığını fark ettim. Bıçağı bir elimle tutup, hemen hastaneye koştum. O an daha fazla beklesem öleceğimi hissettim. Ameliyatla bıçak saplandığı yerden çıkartıldı. Şimdi sağlık durumum iyi. Bir süre daha tedavi göreceğim. Alınan kemiğin yerine tekrar kemiğin oluşup oluşmayacağına bakılacak. Olmazsa platin takılacak. Hayatta kalmam gerçekten mucize. Eğer, bıçak yarım santim daha girseydi, belki şu anda yaşamıyor olacaktım." 
Polis, Olkan Öner’i bıçakla yaraladıkları ileri sürülen üç kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

RÇ(İÖ/COŞ) (FOTOĞRAFLI)