Ferudun ALTUNTAŞ/FATSA(Ordu),() - BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordu mitinginde bahsettiği 90 yaşındaki Mahmut Zeki Eraslan, "Başbakan beni arayınca çok mutlu oldum, heyecandan ayaklarım yerden kesildi" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın Ordu mitinginde, "İnternette yaşlı bir amcanın videosunu izlettirdiler. Çok güzel dualar ediyor. Gözleri görmüyor, Allah ondan razı olsun. Kızlarım dedi ki 'Baba böyle bir şey var.' 00.20 geçe aradım. Her şeyi görmüş 90 yaşında. Gönülden görmüş. Ordulu Fatsa, Kabakdağı Köyü'nden Mahmut Erarslan amca, aradım, hal hatırını sordum. Tabi bana hayır dualarını yaptı. Rabbim kendilerinden razı olsun. Şifalarını versin inşallah. Uzun ömürler nasip etsin" diyerek söz ettiği Mahmut Zeki Eraslan, Başbakan Erdoğan ile telefonla görüştüğünü söyledi. 'dan gelen telefonla şaşkınlığını gizleyemediğini söyledi.

Zeki Eraslan, Başbakan Erdoğan'dan telefon geldiğinde heyecandan dilinin tutulduğunu, ayaklarının yerden kesildiğini belirterek, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ben çok seviyorum. Dün gece beni 00.20’de aradı, ayaklarım yerden kesildi. Bir başbakan beni aradığı için çok mutlu oldum. Selam vererek konuşmasına başladı. Bende karşılığında selamını aldım. Büyük liderim, büyük kumandanım, büyük başbakanım diyerek konuşmaya başladım. Seni önce Allah’a emanet ediyorum ve sana çok dua ediyorum dedim. Kendisi ile konuşurken gerçekten çok heyecanlandım, diyecek bir şey bulamadım. Ben konuştuktan sonra telefonu eşime verdim, eşim de konuştu. Ordu'da yapılan mitingine rahatsızlığımdan dolayı gidemedim. Zaten kendisi de rahatsız olacağımızı düşündüğünden gelmememi istemiş. Başbakanı o kadar çok seviyorum. Allah ona dert vermesin, ülkemizi gerçekten çok güzel yönetiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Başbakandan özel bir isteğim olmadı" dedi.

FA(MS/SSA) (FOTOĞRAF)