BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan haftasonu Muğla’ya gelip, il merkezi ve Fethiye ile Milas ilçelerinde açılış törenlerine katılacak.
Muğla Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 30 Kasım Cumartesi günü Muğla’ya gelecek. Başbakan Erdoğan saat 14.00’te Muğla Cumhuriyet Meydanı’nda toplu açılış törenine katılacak ve halka hitap edecek. Erdoğan buradaki törende Gökova Marmaris yolu, Muğla Kavaklıdere Hükümet Konağı inşaatı, Su Ürünleri Fakültesi binası, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü binası, Güzel Sanatlar Lisesi, Bodrum 2'nci Trafo Merkezi, Bozarmut mevkiinde TOKİ'ye ait 112 konut ve büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi, Endüstri Meslek Lisesi, Dalaman Devlet Hastanesi, 16 Derslikli Ortaca Yunus Emre Anadolu Lisesi, 500 kişilik spor salonunu açacak.
Geceyi Muğla’da geçirecek Başbakan Erdoğan, 1 Aralık Pazar günü Fethiye’ye geçecek. Başbakan, Beşkaza Meydanı'nda saat 11.00’de 12 derslikli Sağlık Meslek Lisesi, Aile Danışma ve Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi, Çiftlik İçme Suyu I. II. Ve III. Etap İsale Hattı Yapım İşini açacak. Başbakan Erdoğan buradan, Milas’a geçecek. Başbakan Erdoğan Milas Atapark’ta da saat 14.00’te TOKİ Burgaz Sucum Mahallesi'nde yapılan dar gelirli aileler için 300 konut, birer sosyal tesis, büfe, 1500 kişilik paket arıtma tesisi ile altyapı ve çevre düzenlemesinin kurdelesini kesecek.