CUMHURBAŞKANI adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçen hafta gerçekleştirdiği Ordu mitingi sonrası görüşüp sohbet ettiği Arda Onur Türkmen ile birlikte 3 çocuğa tablet gönderdi. Vali İrfan Balkanoğlu makamında çocuklara tabletleri verdi.
Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen hafta Ordu ziyareti sırasında kendisine balkondan sevgi gösterisinde bulunarak yanına çağırıp Valilik bahçesinde bankta sohbet ettiği ilköğretim 3'üncü sınıf öğrencesi Arda Onur Türkmen, yöresel kıyafetle karşılama töreninde yer alan 6'ncı sınıf öğrencileri Efe Gül, Eylül Çebi, Ekim Çebi'yi makamında kabul etti.
Arda Onur Türkmen'in Başbakan Erdoğan'la yaptığı sohbetin basında yer almasıyla Ordu'nun iyi şekilde reklamı olduğuna dikkat çeken Vali Balkanlıoğlu, "Arda ile gerçekten gurur duyuyoruz. Çok başarılı, çok zeki bir çocuğumuz. Başbakanımız Arda'yı çok sevdi, zekice cevaplar verdi. Çok güzel konuştu, Arda hakikaten zeki bir çocuk. İleride inşallah Ordu'nun değil, Türkiye'nin medarı iftiharı olacak bu yavrumuz. Belki büyük bir bilimadamı olur. İleride büyük bir bilimadamı olacak potansiyel görüyorum ben Arda'da. Başbakan iftara yetişmesi lazımdı, vakti de yoktu. Fakat Arda'da ki bu zekayı görünce oturup sohbet etti. Espriler yaptı, güldü. Başbakanımızın çocuklarımıza bir armağanı var, onu vereceğiz" dedi.
Vali Balkanlıoğlu çocuklarla sohbetinin ardından Arda Onur Türkmen ve diğer 3 çocuğa Başbakan Erdoğan'ın armağanı olan tabletleri hediye etti. Vali Balkanlıoğlu'nun 'Vali olmak istiyor musun' sorusuna Arda Onur Türkmen, "Bunu Allah bilir" diye cevap verdi.
Kaykaydan düşüp bacağı yaralanan Arda Onur Türkmen, bantlı olan bacağını görüntülemek isteyen gazetecilere, "Sizi başbakana şikayet ederim" diyerek espri yaptı. 

FOTOĞRAFLI