Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, () - BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları kapsamında 8 Temmuz Salı günü Denizli'ye geliyor. Erdoğan'ın Denizli'de düzenlenecek mitingde halka seslenip, Ak Parti İl Başkanlığı'nın yeni binasının açılışını yapması ve iftar programına katılması bekleniyor.
Cumhurbaşkanlığı seçimleri için adaylığı açıklanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilk mitinglerinden birini Denizli'de yapacak. Hafta sonunda Samsun ve Erzurum'a gidecek olan Erdoğan, 8 Temmuz Salı günü Denizli'de olacak. Başbakan Erdoğan'ın Denizli programı henüz netleşmezken düzenlenecek mitingle halka seslenmesi, Ak Parti'nin yeni il binasını hizmete açması ve iftar programına katıldıktan sonra Denizli'den ayrılması bekleniyor. Mitingin ise saat 16.00'da yapılacağı öngörülüyor.
AK Parti İl Teşkilatı, Başbakan Erdoğan'ın Denizli ziyareti için hazırlıklara başladı.
2 AĞUSTOS'TA İZMİR'DE
Salı günü Denizli'de olacak Erdoğan, İzmir'deki mitingini ise, 2 Ağustos cumartesi günü yapacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda sesleneceği İzmirlilerden Cumhurbaşkanlığı için destek isteyecek.

FOTOĞRAFLI