Hilmi DUYAR/BALIKESİR, ()- MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Balıkesir Şubesi'nin geleneksel iftar yemeğinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayınla bağlanarak Balıkesirlilerin Ramazan’ını kutladı.

MÜSİAD Balıkesir Şubesi geleneksel İftar yemeğini, Zağnos Paşa Camisi önündeki Şehitler Meydanı, Zağnos Paşa Caddesi ve Ece Amca Sokakta gerçekleştirdi. MÜSİAD'ın iftarına Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Edip Uğur, Altıeylül Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı AK Partili Yücel Yılmaz, Balıkesir Müftüsü Turgut Açari, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, MÜSİAD üyesi işadamları ve yüzlerce vatandaş katıldı. MÜSİAD Balıkesir Şube Başkanı Harun Ertaş, her ramazanda olduğu gibi bu yıl da 3 bin kişiye iftar yemeği verdiklerini belirterek yemeğe katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti, ramazanın ve gelecek Ramazan Bayramı'nın hayırlara vesile olmasını diledi.

MÜSİAD'ın iftar yemeğine İstanbul'dan katılan Başbakan Erdoğan, 19 il ile bağlantıda, vatandaşların ramazan ayını kutladı. İzmir'den sonra Balıkesir'e barkovizyon ile bağlanan Başbakan Erdoğan, "Rabbim bizleri bu günlere kavuşturduğu gibi inşallah Ramazan Bayramı'na da kavuşturur. Bizler sizlere İstanbul'daki İftar sofrasından sevgiler, selamlar gönderiyoruz. Allah şu Ramazan-ı Şerifte birliğimizi beraberliğimizi tüm islam dünyası ile birlikte nasip eylesin" diye konuştu. Balıkesirlilere hayırlı iftarlar diledi.