Özgür ALTUNCU - Taner YENER - Enver ALAS / İSTANBUL, () Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 3. durağı Ataşehir oldu.

"SEN ZÜĞÜRTSÜN YA"
Buradaki mitingde konuşan Erdoğan şunları söyledi:
"Ne kadar yolda pankartlarımız varsa hepsini kesmişler. Kim diye araştırdım. Maalesef burada Ak Parti'nin gelişini kim hazmedemez? Bunlarda dürüstlük yok, takiye var. Bu Kılıçdaroğlu denilen adam bana bir iftirada bulunuyor, İsviçre bankaların da benim 13 tane hesabım varmış. Eğer dürüstsen, eğer karakterin dürüstse çıkar o hesapları çünkü müddei iddiasını ispatla mükelleftir. İddia sahibi sensin, ispatla. Varsa sen bir avukata vekalet ver, bende avukatıma bununla ilgili vekaletimi vereyim. Gitsinler İsviçre'ye o paraları çıkartsınlar, sen züğürtsün ya o paraları sana vereceğim. Siirt'te söyledim o günden bu güne bana cevap vermedi.

SANA EN İDEALİ BİR KASETÇİ DÜKKANI AÇMAK
Geçenlerde açıklandı ya Pensilvanya'da bir imalathane varmış, sarayın yanında. Orada imalatlar yapılıyormuş. Kılıçdaroğlu'na da ben yeni mesleğini tavsiye ettim. Tahtakale'de veya Unkapanı eski manifaturacılar çarşısının adı kasetçiler çarşısı, orada sana en ideali bir kasetçi dükkanı açmak. Bizden de bu millete hizmet olur.

GİT YAT YA
Geçen seçimde olduğu gibi burayı bir kaç yüz oyla kaybetmeyelim. onun için sizin iradeniz çok önemli. Bizim karşımızda terör örgütleri de var ama biz hiç birine aldırmıyoruz. Hakkari'ye gitti bayrağımızı dalgalandıramadı. Sadece CHP bayrağı için anlaştı. Ondan sonra kalkmış bize bayrak dersi veriyor. Git yat ya. Sen kim bayrak kim. Rabia; tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet... Bizim işaretimiz bu, Rabia. İşte bu hedeflere, bu amaca inşallah ulaşacağız.

BUNDAN SANA OY MU GELECEK
Biz Milli Güvenlik Kurulu'nda bir çalışma yapıyoruz ve bunu neticesinde Dışişleri Bakanlığımıza, Milli İstihbarata ve Genelkurmay Başkanlığı'na görev veriyoruz. Ne için? Suriye'nin kuzeyinde 10 dönüm arazi içerinde Süleyman Şah Saygı Türbesi'nin tehdit altında olması sebebiyle korunmasına yönelik. Konuyla ilgili üst düzey milli güvenliğimizi ilgilendire toplantı yapılıyor Dışişleri'nde. Bu haşhaşiler, bu adiler, bu alçaklar, orayı bile dinliyor. Dinlemekle kalmıyor, birde bunu sosyal medya üzerinden açıklıyorlar. Bu ihaneti vataniye değil de nedir? Bu vatana ihanet değil de nedir? Bundan sana oy mu gelecek? Şu ana kadar ne Kılıçdaroğlu'nun ne de Bahçeli'nin ağzından tek laf çıkmadı, çıkmaz."
(BB) (FOTOĞRAFLI)