"BİZİM BEDDUAYLA İŞİMİZ YOK"
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ak Parti Kayseri il merkezinde yaptığı açıklamada, yarın Erdoğan'ın mitinginde alanın doldurulmasını istedi. Cumhurbaşkanlığı seçimi için teşkilatın büyük bölümü heyecanla çalışırken, bazı teşkilatların aynı heyecanı duymadıklarını söyleyen Bakan Yıldız, "Bunu üzüntüyle karşıladığımızı söylemek zorundayım. Herkes Türkiye’nin geleceğini düşünüyorsa, farklı kaygılarından kurtulacak. Bizler, Türkiye’nin önünde yeni bir dönem olduğunu Bahsediyoruz. Hiç ama hiç paralel olmayan bir yapıdan bahsediyoruz. Yepyeni bir Türkiye diyoruz" dedi.
Paralel yapı tarafından kendisinin de dinlendiğini söyleyen Taner Yıldız, "26 ülke bakanıyla görüşmelerimiz var. Bunlar içerisinde kamuya vereceğiniz bilgiler var, verilmemesi gereken bilgiler var. Bunların niçin dinlendiğinin açıklanması gerekiyor. Bunu yapanların cezalandırılmalarını bekliyoruz" diye konuştu.
Taner Yıldız, Cumhurbaşkanı Gül ile Başbakan Erdoğan arasında sürtüşme varmış gibi gösterilmeye çalışıldığını belirtirken de "İki samimi arkadaş arasında ayrılık tohumlarını ekmeye çalışanlar, gidip 10 dönüm yer alıp buğday eksinler, daha faydalı olurlar. Malum şahıslar beddua etmeye devam ediyorlar. Beddua edenler, mutlaka beddualarının karşılığını bulurlar. Bizim bedduayla işimiz yok, bizim dualarla temennilerle ve ülkenin geleceğiyle ilgili iyi niyetli dileklerle işimiz var" dedi.

FOTOĞRAFLI