'TÜRKİYE’DE YOLSUZLUK YOK'
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'ı ziyaret ettikten sonra geldiği Dursunbey İlçesi'nde, 7 tesisi hizmete açtı, halka seslendi.
Işık Dursunbey’de, toplu olarak, Toplum Hayatını Geliştirme Merkezi, Kapalı Halı Saha ve Gençlik Merkezi, Aktif Hayat Projesi, Suçıktı Dere Islahı, Başaran Caddesi düzenlemesi, Sanayi Meydanı düzenlemesi, çocuk oyun ve dinlenme parklarını hizmete açtı. Toplum Hayatını Geliştirme Merkezi önünde yapılan toplu açılış töreninin ardından halka seslenen Işık, kendilerinin hizmette karınca gibi birilerinin de ağustos böceği gibi davrandığını belirtti. Türkiye'de yolsuzluğun olmadığını ifade eden Işık şunları söyledi:
“Türkiye'de yolunu bulamayanların feryadı figanı var. Yolsuzluk olsaydı, Balıkesir-Dursunbey arasında duble yol yapılamazdı. Yolsuzluk olan memlekette bunlar olmaz. Rahmetli Menderes hizmetin bedelini canı ile ödedi. 'Yolsuzluk var, 12 uçak altını yurt dışına kaçırırken yakalandı' dediler, Menderes'i şehit ettiler. Aynı şeyi Necmettin Erbakan Hoca'ya yaptılar. Şimdi aynı şeyi Recep Tayyip Erdoğan'a yapmak istiyorlar. Sizler başbakanımızın arkasında olduğu sürece yapamayacaklar.”

Ramazan FİLİZ/DURSUNBEY (Balıkesir), ()

RF(İÖ/AK) (FOTOĞRAFLI)