BAKAN AVCI NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Branş öğretmenleri ile toplantı yapmak ve esnaf ziyaretlerinde bulunmak üzere Adana'ya gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ceyhan İlçesi'nde katıldığı düğünde genç çiftin nikah şahidi oldu.

Adana ziyaretlerinin son durağında Ceyhan İlçesi'ne gelen Bakan Avcı, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ile basına kapalı toplantı yaptıktan sonra Atatürk ve Kızılay Caddelerindeki esnafları gezdi. Esnaflarla tek tek tokalaşan ve sohbet eden Bakan Avcı, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde kendilerine destek verilmesini istedi. Bakan Avcı, esnaf gezisi sırasında yoldan geçen kadınlara gül verdi.

"AZ LAF ÇOK İŞ"

Esnaf gezisinin ardından Ceyhan Öğretmenevi'nde verilen yemeğe katılan Bakan Avcı, "Bizim her zaman bir sloganımız var; 'Az laf çok iş'. Fazla konuşmaya gerek duymuyorum. Öncelikle misafirperverliğiniz için teşekkür ederim. Biz de Milli Eğitim Bakanlığı olarak Ceyhan'ın hak ettiği eğitim kurumlarına kavuşması için elimizden geleni yapacağız. İl Milli Eğitim Müdürümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile toplantılar yaptık. İnşallah onların isteklerini biz de zaman içinde peyderpey yerine getireceğiz" dedi.

Bakan Avcı, Öğretmenevinde düzenlenen bir düğünde Evren Durucan ve Sebiha Yelda Durucan çiftinin nikah şahitliğini yaparak genç çiftleri tebrik ederek Ceyhan'dan ayrıldı.

ŞAHİN ÖZER / CEYHAN, (ADANA), ()



FOTOĞRAFLI