Burak GEZEN- Ersan KÜÇÜKKURU/ÇANAKKALE, () - ÇANAKKALE'ye gece yarısı gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şehir girişindeki dinlenme tesislerinde yüzlerce partili tarafından karşılandı. Bahçeli, bir saatlik molanın ardından tesis önünde kalabalığa seslenerek, 30 Mart'taki yerel seçimlerde oylarına sahip çıkmalarını istedi.
İzmir programını tamamlayıp Tekirdağ'a gitmek üzere yola çıkan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Çanakkale girişindeki Truva Dinlenme Tesisleri'nde yüzlerce partili tarafından karşılandı. Saat 01.30'da Çanakkale-İzmir Karayolu’nun 12'nci kilometresinde bulunan Truva Dinlenme Tesisleri'ne gelen Bahçeli, kendisini bekleyen partililerle tokalaştı. Ardından tesislere girerek belediye başkan adaylarıyla bir süre görüşen Bahçeli, bir saatlik molanın ardından dışarı çıktı. Kendisini bekleyen partililere seslenen Bahçeli, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerde 1 oyun dahi sonucu değiştirebileceğini hatırlatıp, sandık görevlilerinden oylara sahip çıkmalarını istedi.
Bahçeli, yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının milletin kafasını karıştırdığını belirtip, “Eğer Başbakan devletin imkanlarını yolsuzlukla mücadeleye sevk etmeyecekse o zaman millet iradesine görev düşüyor. Bunun da başlangıcı 30 Mart'tır. İnşallah milletimiz 30 Mart'ta bugünkü siyasi iktidarı uyarır ve bu vesileyle de yolsuzluk ve rüşvete karşı milletimizin hassasiyetleri bir kez daha öne çıkar ondan sonra da siyasi gelişmeler netice itibariyle Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi ömrünün tükenmesine, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin ülke yönetiminden uzaklaşmasına vesile olur. Yüzde 51 ile geldiği iddiası taşımaktadırlar, inşallah 51'le de gidecekler” dedi.
Bahçeli saat 02.30'da otomobile binerek Tekirdağ'a gitmek üzere hareket etti.

BG,EK (AÖ/CK) (FOTOĞRAFLI)