Sayın yazı işleri müdrlerinin dikkatine; 'BAĞCILARDA SİLAHLI KAVGA: 2 ÖLÜ, 3 YARALI' başlığıyla geçtiğimiz haberi yeni bilgilerle güncelleyip yeniden yayınlıyoruz. Bağcılar’da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Olay saat 22.30 sıralarında Yüzyıl Mahallesi, 18’inci sokakta bulunan otoparkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre iki grup arasında sabah saatlerinde yaşanan bir tartışmanın ardından, akşam ise henüz belirlenemeyen bir nedenle tekrar bir tartışma çıktı.Tartışma giderek büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. İddialara göre kavgada yanında getirdiği isilahı çıkartan, kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişi ateş etmeye başladı.

Silahlı kavgada yaralanan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı 3 kişiden 2’sinin ise tedavi amacıyla kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybettikleri öğrenildi. 1 kişinin ise durumunun ağır olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. YAKINLARI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Kavgada hayatını kaybeden 2 kişinin yakınları olay yerine geldi. Sinir krizleri geçiren yakınları, polis ekipleri sakinleştirmekte zorlandı. Olay yerine çevik kuvvet ekipleri de takviye olarak geldi. Polisin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.   (GK)