Tuncel YILMAZ/AYVALIK (Balıkesir), () - BALIKESİR'in Ayvalık İlçesi'nin eşsiz damak tadı bir kez daha tescillendi. Bu kapsamda, Ayvalık'ın en önemli gurme merkezi olarak nitelendirilen Cunda Adası'nda 3 yıl önce faaliyet geçen Cunda Meze Dünyası Restoranı'na, dünyanın en büyük web tabanlı, tüketici odaklı rezervasyon ve oylama değerlendirme sitesi Trip Advisor'dan 'Mükemmellik Belgesi' verildi.
Cunda Adası'nda Aşçıbaşı Yusuf İlk'in yanı sıra Kaya ve Yıldıray Sıvış kardeşler işletmeciliğinde 3 yıldan bu yana birbirinden lezzetli zeytinyağlı yaklaşık 130 çeşit mezeleri ve deniz ürünleri spesiyalleri ile hizmet veren restoranın elde ettiği 'Mükemmellik Belgesi' Ayvalıklı lezzet tutkunları tarafından da memnuniyetle karşılandı. Trip Advisor'in yaptığı açıklamada, "Cunda Meze Dünyası, üyelerimizden sürekli mükemmel derecelendirme alarak, 'Certificate Of Exellence - For The Year 2014' belgesini almaya hak kazandı" denildi.
İŞLETME SAHİPLERİ MEMNUN
Geçen hafta Cunda Adası'na gelen Trip Advisor'un yetkilileri tarafından restoranın ortaklarına takdim edilen 'Mükemmellik Belgesi'nin ardından açıklama yapan Aşçıbaşı Yusuf İlk ile Kaya ve Yıldıray Sıvış kardeşler, amaçlarının Ayvalık'ı ziyaret eden turistlere en iyi hizmeti vermek olduğunu vurgulayarak, aldıkları belgenin kendileri için büyük bir onur kaynağı olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI