Nilüfer KANDIRMIŞ/BODRUM (Muğla), () - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan modacı Özlen Ayata, 'Ki She Sel' adını verdiği tasarımlarını defileyle tanıttı. Defilede yer alan gümüş takılar, dana derisi yelekler, yelek takıları, plaj kıyafetleri, şapkalar ve plaj çantaları beğeni topladı.
Favori Kuyumculuk Altın Akademisi'nde mücevher tarihi ve çağdaş tasarım eğitimini alan ardından kendi atölyesinde çalışmalarını sürdüren Özlen Ayata, satış mağazasının da bulunduğu Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü'nde, defileyle tasarımlarını tanıttı. 120 parçadan oluşan tasarımları Ayata'nın kızı Dilara Ayata, Hazal Dündaralp, Amelia Esra Lugal, Dilara Ayata, Kıvılcım İvriz ve Esra Dündaralp sergiledi.
Ünlü Modacı Arzu Kaprol'ün tasarımlarına tamamlayıcı takılar da hazırlayan Ayata, "10 yıldır takı tasarımları yapıyorum. Son iki yılda kıyafet tasarlamaya başladım. Takılar 925 ayar gümüş. Bunun dışında dana derisi yelekler, ipek ve çok çeşitli kumaşlardan kıyafetler tasarladım. 1 yıllık çalışmalarımı bu defilede izleyicilere sundum" dedi.

FOTOĞRAFLI