YÖNETMENİ ve senaristi Serkant Yaşar Kutlubay’la tartışan üç oyuncu ve üç reji asistanının ekipten ayrılması üzerine iki gün ara verilen “Bodrum Bodrum" isimli sinema filminin çekimlerine, Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yeniden başlandı. Senaryo gereği, Barlar Sokağı’nda çapkınlık yapan dört erkek arkadaş, asıldıkları kızlardan dayak yedi, ilginç sahneler çekildi.
Özen Film adına gelecek yıl 4 Nisan’da 150 salonda birden gösterime girecek komedi türündeki film daha çekimleri başlamadan adıyla gündeme geldi. “Abazalar Bodrum’da" adıyla çekilecek filme kamuoyunda, özellikle de Bodrum’da ilçenin imajını kötü etkileyeceği için tepkiler gösterildi. Tepkiler üzerine Gül Örskaya, Esin kara, Aydan Çakır, Zafer Işık, Emrah Özdoğan, Sude Karaca, Hüseyin İnan, Veysel Kerimoğlu ve Uğur Keskin’in rol alacağı filmin adı “Bodrum Bodrum" olarak değiştirildi. Filmin çekimlerine 10 gün önce başlandı. Ancak üç oyuncuyla üç reji asistanı, yönetmen ve senarist Serkant Yaşar Kutlubay’la iki gün önce tartışıp ekipten ayrılınca ara verilen çekimlere yeniden başlandı. Dünyaca ünlü Barlar Sokağı ve eğlence mekanlarında çekimine devam edilen filmde, senaryo gereği çapkınlık yapan dört erkek arkadaş, asıldıkları kızlardan dayak yedi, ilginç sahneler çekildi. O sırada eğlence mekanlarında ve Barlar Sokağı’nda bulunanlar da çekimleri ilgiyle izledi.
Filmde, hayatlarında hiçbir kadınla beraber olmamış dört erkeğin bir sevgili bulma hayalleriyle herşeylerini satıp Bodrum’a gelmeleri ve sevgili peşinde koşarken başlarına gelen komik olaylar anlatılıyor.