TEKİRDAĞ’ın Çerkezköy İlçesi’ndeki tekstil fabrikasında asgari ücretle çalışan Emre Özhan’ın eşi Neriman Özhan, hastanede normal doğumla dördüz bebek dünyaya getirdi. Çiftin, Hüseyin, Fatma, Mustafa ve Hasan adını verdiği bebeklerin kendileri için sürpriz olduğunu ifade eden baba Özhan, "2 yaşında  kızımız vardı. Şimdi 5 çocuğumuz oldu. Dördüz bebek babası olmak çok güzel bir duygu ancak bunların maması ve bezleri var nasıl yapacağız bilmiyorum?" dedi.
Çerkezköy İlçesi’ne bağlı Karaağaç Beldesi'nde oturan 26 yaşındaki Emre Özhan, 5 gün önce doğum sancısı tutan eşi Neriman Özhan’ı Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan ilk muayene ardından doktorlar yeni doğan yoğun bakım ünitesi olmadığı için Neriman Özhan'ı Çorlu’da bulunan Özel Reyap Hastanesi'ne sevk etti.
Özel hastanede normal doğuma alınan Neriman Özhan, 1'i kız 4 bebek dünyaya getirdi. Asgari ücretle geçinen ailede dördüz bebek sevinç yaratırken, çift bebeklere 'Hüseyin', 'Fatma', 'Mustafa' ve 'Hasan' adını verdi. Tekstil fabrikasında asgari ücretle çalışan baba Emre Özhan, yaşadığı mutluluğun hemen ardından masraflarını düşünmeye başladığını ifade ederek, şöyle dedi:
"2 yaşında kızımız vardı. Şimdi 5 çocuğumuz oldu. Dördüz bebek babası olmak çok güzel bir duygu ancak, bunların mama ve bezleri var nasıl yapacağız bilmiyorum. Tabii ki de hayırseverlerin yardımını bekliyoruz."
BEBEKLERİN SAĞLIK DURUMLARI İYİ
Özel Reyap Hastanesi çocuk doktoru ve yeni doğan ünitesi sorumlusu Dr. Serdar Yılmaz ise, bebeklerin sağlıklarının yerinde olduğunu ve kilo almaya başladıklarını söyledi. Dr. Yılmaz, "Anne karnında üçüz diye beklenen bebeklerimiz dördüz olarak dünyaya geldi. Hepsinin şuan beşinci günleri kilo almaya başladılar her şey beklediğimiz gibi gidiyor. Kuvözde bakımlarına devam ediyoruz" dedi.

MY(LK/İD) (FOTOĞRAFLI)