ARTVİN’de akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oldu. İlk ve dereceli okulların bugün tatil edildiği kentte yoğun kar yağışı nedeniyle uzun süre araç trafiğine kapanan kent şehir mekezinde gençler caddeleri kayak pistine çevirdi.
Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Artvin'de caddeler araç ulaşımına kapandı. Beyaz örtü ile kaplanan kent meydanında bir araya gelen Artvin Off-Road Spor Kulübü üyeleri, arazi araçlarının arkalarına bağladıkları şişme lastiklerle caddelerde kayarak doyasıya eğlendi. Bazı kişiler de caddelerde kayak yapıp eğlenceye katıldı. Kent merkezini adeta kayak pistine çeviren Artvinliler geç saatlere kadar doyasıya eğlendi.
"GENÇLER MUTLUYSA HEPİMİZ MUTLUYUZ"
Artvin Off- Road Spor kulübü üyelerinin eğlenmesini izleyen Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün de, kente yıllardan bu yana  bu kadar kar düşmediğini söyledi. Başkan Özgün, şöyle dedi:
"Tabiatın güzelliklerinden biri de kar yağışıdır. Hayatın temeli su, suyun kaynağı da kar. Bu nedenle elbette mutluyuz. Gençlerimiz yoğun kar yağışını eğlenceye çevirdi. Gençler mutluysa hepimiz mutluyuz."