BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Müstakil İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD), Manisa’daki yeni şubesinin açılışını yaptı. Arınç, MÜSİAD’ın, Türkiye’de sözü geçen bir kuruluş olduğunu dile getirdi.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MÜSİAD Manisa Şubesi’nin yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı. Açılışta, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin ve davetliler de yer aldı. Mimar Sinan Bulvarı’ndaki şube binasının açılışında konuşan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, MÜSİAD’ın Türkiye’de önemli bir kuruluş olduğunu belirtti. Başbakan Yardımcısı Arınç, “MÜSİAD, sanayici ve işadamlarının birlikteliği anlamına geliyor. Yıllardır itibarlı bir şekilde faaliyetlerine devam ediyor. Türkiye’nin ekonomik kalkınmasında gösterilen hedeflere varma noktasında, aynı zamanda Türkiye’de insan hakları, demokratikleşme ve özgürlükler konusunda her zaman sözü dinlenen bir kuruluşumuzdur. Mensupları da MÜSİAD’ın ana gayesine uyan tertemiz insanlardan müteşekkil. Şüphesiz aynı noktada hizmet gösteren başka kuruluşlar da var. Ancak MÜSİAD bunların içerisinde daha kıdemlisi ve dümdüz yoluna devam eden, gerçekten her sözünü ülkemizde 'Evet, doğrudur' diye söyleyebilen bir kuruluşumuzdur” diye konuştu.
Başbakan Yardımcısı Arınç’ın konuşmasının ardından, binasının açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra Arınç, yeni hizmet binasını inceledi, MÜSİAD’ın Anemon Otel’de düzenlediği yemeğe katıldı. Başbakan Yardımcısı Arınç, Anemon Otel’de Türkiye’nin gündemi ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulunacağını kaydetti.