NİKAH ŞAHİDİ OLDU
Başbakan Yardımcısı Arınç ile TFF Başkanı Demirören, TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Koşar'ın oğlu İsmail Burak Koşar ile Tuğba Divrik çiftinin nikah şahitliğini yaptı. Törende yaptığı konuşmada Arınç, "Evlilik bizim için önemli, inancımız da bunu emrediyor. Toplumun temeli aile, aile mutlaka olmalı ve güçlü olmalı" dedi.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar'ın oğlu İsmail Burak Koşar ile Tuğba Divrik'in nikah şahitliğini yaptı. Koşar çiftinin Manisa Anemon Otel'de düzenlenen nikahını Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün kıydı. Genç çiftin şahitlikleri Başbakan Yardımcısı Arınç, TFF Yönetim Kurulu Başkanı Demirören, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Ak Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sait Cemal Türek, eski TFF Başkanı Mahmut Özgener ile Namet Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Kayar oldu. Törende yaptığı konuşmada genç çifte mutluluklar dileyen Arınç, evlilik kurumunun Türk toplumundaki önemine işaret etti. Arınç, "Başbakanımızın söylediğinin tam aksine Allah gönüllerinden geçtiği kadar ve birbirlerinden hayırlı evlatlar nasip etsin. Evlilik bizim için önemli, inancımız da bunu emrediyor. Toplumun temeli aile, aile mutlaka olmalı ve güçlü olmalı" dedi.
Manisa Belediye Başkanı Ergün'ün ilk kez kendisinin katıldığı bir törende nikah kıydığını belirten Arınç, "Yaşımız ilerleyince nikahlara çok davet ediyorlar ve konuşmalar yapıyoruz. Nikah konusunda ilk üçe girebilecek bir belediye başkanımız var. Çok güzel nikah kıyıp, çok güzel nasihatler yapabiliyormuş. Peki üstadım neden bizi 5 sene Nurettin'e (nikah memuru) mahkum ettin? Halbuki belediye başkanları ne kadar nikah kıyarsa seçimde de hasat zamanı bunun karşılığını görür. Bu akşam böyle bir başlangıç mı yaptık başkanım" diye konuştu. Arınç, daha sonra evlilik cüzdanını geline verdi.

Evren KASIRGA/ MANİSA, ()