MEYDAN AÇILIŞI YAPTI
Seçim çalışmalarını seçim bölgesi Bursa'da sürdüren Bülent Arınç, pazar yeri açılışından sonra, Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan Bağlarbaşı Meydanı’nın açılışını da yaptı. Pazar yeri açılışında olduğu gibi yine Diyarbakır'da belediye hizmeti yapılmadığına ilişkin sözlerini tekrarlayan Arınç, hükümet olarak her konuda ve özellikle de ulaşım alanında büyük hizmetler yaptıkları görüşü savundu.
Arınç, kabineyi de sarsan yolsuzluk operasyonuna getirerek, "Allah’tan korkun. Hayatında, defterinde yolsuzluk yazan bir insan bu hizmetleri yapar mı? Bu parayı nereden bulur. Bu milletin alın terini boşa harcıyorsa bir insan, karanın bittiği yerde iki kıtayı denizin 60 metre altından nasıl bağlar" dedi.
Hükümetin olarak 2023’ten sonra 2071 hedeflediklerini söyleyen Arınç, Nazım Hikmet’in şiirine gönderme yaparak, “Çocuklarımız ve torunlarımız, daha güzel bir Türkiye'de yaşayacaklar. Güzel şeyler göreceğiz çocuklar, güneşli günler. Bak ne güzel güneşler açtı” diye konuştu.
Bülent Arınç, cuma namazını Bağlarbaşı Merkez Camii’nde kıldı. Namaz kılındığı sırada, boyacı çocuklar, protokoldeki bazı kişilerin ayakkabılarını boyadı.

IA,EK,Mİ(FK/ESM) (FOTOĞRAFLI)