Deniz BAŞLI/ARDAHAN, () - SON kararname ile Bartın Valiliği'ne atanan Seyfettin Azizoğlu, yaklaşık 2 yıl görev yaptığı Ardahan’dan atlı konvoyla uğurlandı.
Valilik önünde bugün düzenlenen vedalaşma töreninde Belediye Başkanı AK Parti'li Faruk Köksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yüksel Durak, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, daire müdürleri ile vatandaşlar hazır bulundu. Vedalaşan ve duygulu anlar yaşayan Seyfettin Azizoğlu törende yaptığı konuşmada Ardahan’ı hiçbir zaman unutmayacağını söyledi. Seyfettin Azizoğlu, "Sizler hudutu bekleyen kahramanlarsınız. Gönlüm Ardahan'da kaldı. Ben aslında Ardahan’a çok şey yapmak isterdim. İçimden çok şey geçiyordu. İstediklerimin ve hayal ettiğim çok şeyi yapamadım, Hepinizi Allah'a emanet ediyorum" diye konuştu.
Makam otomobiline binen Vali Azizoğlu'nun konvoyuna atlarıyla alana gelen Ardahan Rahvan At Binicilik, Kültür ve Spor Kulübü Derneğine bağlı sporcular eşlik etti. Makam otomobili önünde at koşturan binicilere Vali Azizoğlu el sallayarak teşekkür etti.

DB(KS/BT) (FOTOĞRAFLI)