Abdurrahman ALTUN/ HAVZA,(Samsun),() - SAMSUN'un Havza İlçesi'nde, Recep Köseoğlu isimli bir vatandaş, kendisine ait arazi üzerine yapılan bağlantı yolunu ve alt geçiti kazık çakıp etrafını çevirerek trafiğe kapattı.
Samsun'un Havza İlçesi'nde Recep Köseoğlu, avukatıyla Küçük Sanayi Sitesi mevkiinde Samsun-Ankara yan bağlantı yoluna gelerek burada arazi tespiti yaptırdı. Karayolları'nın kendisine ait arsa üzerine kamulaştırma olmadan yol yaptığını iddia eden Köseoğlu, arazi tespitinin ardından aile üyeleriyle dikenli tel ve şeritler kullanarak yolu trafiğe kapattı.  Arazi tespitinden sonra yolu trafiğe kapatan Recep Köseoğlu'nun yolu kazıklarla kapatması vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla izlendi. 
Köseoğlu ailesi şaşkınlıkla karşılanan konu ile ilgili bir açıklama yapmadı. Ailenin avukatı Alperen Caruz yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Müvekkilim Recep Köseoğlu’na ait toplam 93 metrekarelik alan karayolları tarafından kamulaştırma yapılmaksızın, üzerinden yol geçirilerek işgal edildiği için bugün burada ölçüm yaptırdık. Türk Ceza Kanununun 154. maddesindeki 'hakkı olmayan yere tecavüz' suçu teşkil ettiği kanaatindeyiz. Bununla ilgili de müvekkilimizin talimatları doğrultusunda gerekli hukuki işlemleri yapacağız."

AA (MS/RT) (FOTOĞRAFLI)