Sirkeci'den arabalı vapuruna binen otomobilin denize düşmesi sonucu meydana gelen korkunç kazada hayatını kaybeden 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz’ın annesi Ebru Güleren Yılmaz ve teyze Mine Dalkılıç taburcu olurken, anneanne Şaziye Güleren’in yoğun bakım da tedavisi devam ediyor.

Bugün saat 15:00 sıralarında Sirkeci Araba Vapuru İskelesi’de meydana gelen kazada yaralanan 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz’ın annesi Ebru Güleren Yılmaz (40) ile teyze Mine Dalkılıç(49), kaldırıldıkları Çapa’daki İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’nden tedavileri tamamlanarak taburcu edildi.

ACILI ANNE FENALAŞTI, EŞİ VE ARKADAŞLARI SAKİNLEŞTİRDİ

Anne Ebru Güleren Yılmaz, çocuğunun cenazesinin bulunduğu İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne geldi. Burada çocuğunun ölüm haberini alan anne sinir krizi geçirdi. Acılı anne, hastane önünde bekleyen iş arkadaşları ve eşi tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Fenalaşan anne, ambulansla acil servise götürülerek sakinleştirici iğne yapıldıktan sonra evine gönderildi.

HALİT ERGENÇ VE SET ARKADAŞLARI ZİYARETE GELDİ

Anne Ebru Güleren Yılmaz’ın bir dizi setinde makyöz olarak çalıştığı öğrenilirken, kazanın meydana gelmesinin ardından başta oyuncu Halit Ergenç olmak üzere çok sayıda ekip arkadaşı hastaneye akın etti.

ANNEANNE ŞAZİYE GÜLEREN YOĞUN BAKIMDA

Bayrampaşa Baypark Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavisi devam eden 61 yaşındaki anneanne Şaziye Güleren'i, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ziyaret ederek yakınlarından Güleren hakkında bilgi aldı. Aydıner, çıkışta muhabirine yaptığı açıklamada; "Şuanda yoğun bakımda, 24 saat gözetim altında tutulacak. Bu 24 saatlik süreyi atlattığı zaman sağlığına kavuşacağı kanaatindeyim. Tedavisi devam ediyor, ben kendisine acil şifalar diliyorum. Bunlar görünmez kazalar, oluyor böyle şeyler. Olayı yolda duyar duymaz gelerek ziyaret etmek istedim. Hastanın yakınları, komşuları ve akrabaları da buradalar, onlarla da görüştük. Doktorlar hasta için ellerinden gelen her şeyi yapacaklar inşallah. Daha önce Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış. Orada ilk müdahale yapılarak, yoğun bakım ünitesi gerekli olduğu için Baypark Hospital'a getirildi. Allahtan ümit kesilmez, inşallah hayatına tekrar kavuşacak" dedi.

MİNİK ECE’NİN CENAZESİ ADLİ TIP’TA

Korkunç kazada hayatını kaybeden 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz’ın cenazesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Morgundan cenaze aracı ile İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

UK, (FOTOĞRAFLI)