Latif SANSÜR/ KUŞADASI(Aydın), () - AYDIN'ın Didim İlçesi'nde bu yıl 7'incisi yapılacak olan geleneksel 'Miss Apollon Uluslararası Güzellik Yarışması'nın güzelleri, Efes Antik kentini gezdikten sonra Kuşadası'ndaki su parkında stres attı.
Geleneksel Miss Apollon Uluslararası Güzellik Yarışması'nın yedincisi, bu yıl Didim Venosa Beach Resort & SPA'da gerçekleştirilecek. 21 Mayıs akşamı yapılacak olan yarışma öncesi çevre gezilerine çıkan 17 ülkeden 25 güzel, Efes Antik kenti ve Meryemana'yı ziyaret etti. Pamucak sahilindeki Aqua Fantasy Otel'de öğle yemeği yiyen güzeller, daha sonra mayolarını giyerek kendilerini su parkına attı. En çılgın kaydıraklarda çığlıklar atan güzeller çılgınlar gibi eğlendi. Hepsi birbirinden güzel yarışmacılar, foto muhabirlerini kırmayarak istedikleri pozları verdi. 
15 Mayıs'tan bu yana kampta olduklarını, su parkında eğlenme fırsatı yakaladıklarını belirten güzeller, yarışma sonrası tekrar gelmek istediklerini söyledi. Çarşamba akşamı yapılacak olan yarışma öncesi moral depoladıklarını kaydeden güzeller, "Birkaç gündür birbirimize ısınmaya çalışıyorduk. Burada hepimiz bir anda kaynaştık, keyifli bir gün yaşadık" dedi.

LS(İÖ/COŞ) (FOTOĞRAFLI)