ANTALYALI balıkçılar, 5 yıldızlı balık haline kavuşacak. Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şube Başkanı İnanç Kendiroğlu, "Balıkçılara müjdemiz var" dedi.
Antalya Balık Komisyoncuları İşadamları Derneği üyelerinin DTO Antalya Şubesi'ne kayıt olmaya başladığını söyleyen Kendiroğlu, DTO ve balık komisyoncularının, Antalya'ya yakışır bir balık haline imza atacaklarını kaydetti. Kendiroğlu, "Müjdeyi balıkçılara ve Antalyalılara verebilirim. Balık Komisyoncuları İşadamları Derneği üyeleri odamız bünyesinde toplanacak. Hep birlikte balık halini hayata geçireceğiz. Antalya'ya yakışır, nizami ve düzenli, insanların rahatlıkla gidip taze balığını alabileceği beş yıldızlı bir hal yapacağız" dedi.
Gerek görüntü gerek fiziksel kirliliğin olmadığı pırıl pırıl bir balık hali planlandığını vurgulayan Kendiroğlu, "Antalya Balık Komisyoncuları İşadamları Derneği, pişirme yeri de talep etti. Kimi vatandaş taze balığın hemen orada pişirilmesini ve yemeyi istiyor. Bu ihtiyaca da cevap vermeye çalışılacak. Gerekli yerlere başvurular yapılacak" diye konuştu.
Balık halinin yeri hakkında birşey söylemek istemediğini kaydeden Kendiroğlu, seçenekler arasında düşünüldüğünü, en doğru yere karar verileceğini belirtti. Balık hali için en geç 3 ay içinde çalışmalar başlayacak. (FOTOĞRAFLI)