Erhan TEKTEN - Bulut MÜLHİM / İstanbul, () Esenyurt'ta dün akşam saatlerinde kamyonun altında kalan Nahire Altan öldüğü kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Nahire Altan, kamyonun altında kalırken 7 yaşındaki oğlu son anda kaçmayı başardı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Kazadan son anda kurtulan Erenay annesini son yolculuğuna uğurladı.
Esenyurt Talatpaşa Mahallesi Fatih Sultan Caddesi üzerinde dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Nahire Altan (28) toprağa verildi. Altan'ın cenaze namazı Talatpaşa Mahallesi'ndeki Fatih Cami'nde öğle namazının ardından kılındı. Cenazeye Nahire Altan'ın eşi ve dün kaza sırasında yanında olan oğlu 7 yaşındaki Erenay ile birlikte yakınları katıldı. Kazadan son anda kurtulan Erenay'ın cenaze namazının kılınmasını babasının kucağında bekledi. Cenaze namazın ardından genç kadının naaşı, Gülbahçe Mezarlığı'na defnedildi.

Okuldan aldığı oğlu Erenay Altan ile yolun karşısına geçmeye çalışan Nahire Altan kamyonun altında kalarak hayatını kaybetmişti. Kazaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde oluşan trafik yüzünden hafriyat kamyonun durması ve ardından hareket ettikten kısa bir süre sonra tekrar durması görülüyor. Kaza kamera ters açıda kaldığı için gözükmüyor. 7 yaşındaki Erenay'ın ise koşarak karşıya geçmesi dikkat çekiyor. Kazayı fark eden kamyon sürücünün aşağı indiği, ardından çevredeki vatandaşların da kadının yardımına koştuğu anlar da kameraya yansıyor.

(BB) (FOTOĞRAFLI)