ALMANYA'dan memleketi Iğdır'a gelen 42 yaşındaki Murat Özgündüz, otel odasında kendini asarak yaşamına son verdi. CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz ve Türkiye Caferiler Lideri Selahattin Özgündüz'ün akrabası olduğu belirtilen Murat Özgündüz'ün bıraktığı notta, 'İyi bir kul, iyi bir eş, iyi bir evlat olamadım. Beni affedin' yazdığı öğrenildi.
Almanya'dan gelen ve kent merkezindeki bir otelde kalan Murat Özgündüz, henüz anlaşılmayan bir nedenle gece yarısına doğru odasında kendini iple astı. Durum, gelen ses üzerine otel görevlilerinin yedek anahtarla odaya girmesiyle fark edildi. Görevliler olayı polise bildirildi. Murat Özgündüz'ün cenazesi, Iğdır Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenaze bugün, otopsi yapılması için Trabzon'a gönderildi.
Tuzluca'nın Alköse Köyü nüfusuna kayıtlı olan Özgündüz'ün intihar etmeden önce 'İyi bir kul, iyi bir evlat, iyi bir baba, iyi bir eş; bilmem belki iyi bir insan olamadım. Olmam gereken hiçbir şey olamadım. Hayata geldiğim yerde hayatıma son veriyorum. Beni affedin" diye not yazdığı öğrenildi. Murat Özgündüz'ün Türkiye Caferiler Lideri Selahattin Özgündüz ve CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz’ün akrabası olduğu belirtildi. İntihar olayı ile ilgili soruşturma sürdürülüyor. SD(KS/AK) (FOTOĞRAFLI)