ZAFER Bayramı nedeniyle Kayseri'de yapılan törene  Albay anne Gamze ile Albay baba Ahmet Aydoğdu çocukları 6 yaşındaki Ayça ve Eğemen ile birlikte katıldı. Asker aile ve çocukları çelenk koyma töreninde bir ağızdan İstiklal Marşı'nı okudu. Asker annenin kızı Ayça'nın elinden tutup ilgilenmesi "Asker de olsa anne, annedir" yorumlarına neden oldu.
Zafer Bayramı Kayseri'de Cumhuriyet alanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Buradaki törene Vali Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı  Hava Pilot Tümgeneral Ali Demiral, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yüksek rütbeli subaylar, siyasi partilerin il başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile çok sayıda kişi katıldı.
Buradaki törene Kayseri Kocasinan Askerlik Şubesi başkanı Albay Gamze Aydoğdu ile aynı rütbedeki Jandarma Bölge Komutanlığı Personel Şube Başkanı  Albay eşi  Ahmet Aydoğdu,6 yaşındaki kızları Ayça, 9 yaşındaki oğulları Eğemen ile birlikte katıldı. Asker anne ile babanın çocukları da törende ön sırada yer alıp, saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okudu. Valikteki kutlama töreni ardından Mustafa Kemalpaşa Bulvarı'ndaki resmi geçitte kara ve hava birlikleri ile zırhlı araç ve tanklar alkışlandı.

FOTOĞRAFLI