Teoman ERİŞ/ ALANYA (Antalya), () - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde nisan ayında açılan Rubi Platinum SPA-Resort Otel'de turistlere patenli garson kızlar içecek servisi yapıyor.
Yılın ilk 5 ayında yaklaşık 3 milyon turistin geldiği Antalya'da konaklama tesisleri hizmet yarışında sınır tanımıyor. Rubi Platinum SPA-Resort Otel, zaman tasarrufu ve süratli hizmet için 'patenli servis' sistemi kurdu. Otelin havuzlarından yararlanan turistlerin verdiği içecek siparişleri, patenli garson kızlar tarafından servis ediliyor. Müşterinin verdiği siparişi birkaç dakikada yerine getiren patenli garson kızlar bu sistemle hem zamandan tasarruf sağlıyor, hem de daha çok müşteriye hizmet verebiliyor.
FARKLI BİR KONSEPT
Rubi Platinum SPA-Resort Otel Genel Müdürü Olcay Orhan, amaçlarının Alanya'dan da bir marka çıkabileceğini, bölgeye üst düzeyde misafir gelebileceğini ve kaliteli hizmet verilebileceğini kanıtlamak olduğunu söyledi. Geçen ay hizmete giren bin yatak kapasiteli otelin mimarisinin de Türk, Yunan ve İtalyan motifleri taşıdığını belirten Orhan, "Rubi Platinum, bizzat geliştirmekte olduğumuz 'Platinum AllInclusive' adlı konsept dahilinde hizmet veriyor. Türkiye'de bir ilk olan bu yaklaşımla premium otellerin hizmet kalitesini, 'Ultra HerşeyDahil' sunumlarla birleştirdik. Bu altyapı üzerine tesisimize özel birçok ayrıcalık ekledik. Bunu misafirlere en üst seviyede içki ve yiyeceklerin sunulması olarak özetleyebilirim" dedi.
ALANYA BÖLGESİNDE İLK
Dünya markası ve kaliteli gece şovlarının ağırlıkta olduğu bir eğlence konsepti oluşturduklarını dile getiren Orhan, "Tesisimizde 450 personelle birlikte bu bölgede olmayan bir eğlence konseptini yerleştirmeyi hedefledik. Paten servisi bu bölgede çok dikkat çekti. Alanya bölgesinde ilk kez uygulanıyor. Otelimizde yaklaşık 2,5 dönüm havuz alanı var. Şu anda 27 ülkeden misafir var. İşin görsel kısmının yanında, hizmeti misafire hızlı ulaştırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.
Patenli garson kızlar ise bazı küçük kazalar yaşansa da müşterilerin siparişlerini daha kısa sürede yerine getirerek hizmet kalitesinin yükselmesine katkıda bulunduklarını belirtti.

TE(SU/BT) (FOTOĞRAFLI)