ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde, Erendiz Kemer Resort Hotel tarafından Alacasu Koyu'nda düzenlenen temizlik etkinliğine katılan Kaymakam Bayramali Köse, turizmcilerle birlikte çöp topladı.
Erendiz Kemer Resort Hotel personeli, turizmci Erendiz Ellen tarafından düzenlenen organizasyonla Alacasu Koyu'nda bir araya geldi. Eldivenleri takarak Alacasu'da temizlik yapmaya başlayan turizmciler ve vatandaşlar, plastik şişe, naylon, kağıt, gazete ve içki şişeleri gibi birçok atığı topladı. Temizliğe katılan Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, turizmcilerle vatandaşlara yardım ederek, çöpleri topladı.
Alacasu Koyu'ndaki çevre temizliği, kıyıda yapılan çöp toplama işlemiyle sınırlı kalmadı. Bir tekneyle denize açılan turizmciler, koyun açığındaki çöpleri de toplayarak, karaya getirdi. Çöp poşetlerine doldurulan atıklar, konteynırlara atıldı. Alacasu Koyu'nu baştan aşağıya temizlediklerini söyleyen Erendiz Ellen, "Kaymakamımız Bayramali Köse de bizlerle el ele verip çöpleri topladı. Alacasu'ya gelen birçok kişi de yardım etti. Bu organizasyonu düzenli bir şekilde sürdüreceğiz" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)