GİRESUN'da akülü engelli arabası teslimine kurdele kesen Ak Parti İl Başkanı Hasan Aydın, bugün de cami açılışında kurdele kesti.
Kentin Gemilerçekeği Mahallesi'nde mezarlık yakınında hayırseverlerin desteğiyle yapılan 250 kişilik caminin ibadete açılışı için tören düzenlendi. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, mezarlığın en önemli ihtiyaçlarından biri olan ve içinde çeşme, tuvalet, şadırvan, morgun bulunduğu 250 kişilik caminin 600 bin liraya mal olduğunu söyledi. Konuşmanın ve duanın ardından Başkan Aksu, açılışta bulunan Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, Ak Parti İl Başkanı Hasan Aydın, CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim ve Ak Parti'nin belediye başkan adayı Yılmaz Can’ı da kurdele kesmeye davet etti.
Akülü engelli arabasının teslim edilmesinde kurdele kesmesi eleştiri konusu olan Ak Parti İl Başkanı Hasan Aydın, önce "Ben artık elime makas almıyorum" dedi. CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim'in bir sorun olmadığını söylemesi üzerine ikna olan Hasan Aydın makas aldı ve diğerleriyle birlikte kurdeleyi keserek camiyi ibadete açtı. Açılışın ardından törende bulunanlar camide cuma namazını kıldı.