AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Ahmet Günşen, meyhaneden başladığı seçim çalışmalarına çiçekli ve kahveli hediyelerle devam ediyor. Parti üyeleri, akşam saatlerinde evleri tek tek dolaşarak kapılara karanfil, tatlı ve kuru kahve ile Ahmet Günşen'in fotoğraflı el ilanının yer aldığı poşetler bırakıyor.
Trakya Üniversitesi Balkan Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'nden istifa ederek AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı olan Ahmet Günşen, Başbakan'ın geçen aralık ayındaki Edirne gezisinin ardından seçim çalışmalarına meyhaneden başlamıştı. Kıyık Caddesi'ndeki meyhanelere giderek alkol alanlarla sohbet eden Günşen, kendisini tanıtarak mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için oy isteyip projelerini anlatmıştı.
Seçim çalışmalarına devam eden Günşen, bu kez hediyeli propagandaya geçti. Parti üyeleri 2’şer kişilik ekiplerle evleri tek tek dolaşarak içerisinde kurabiye, kuru kahve, karanfil ve el ilanlarının bulunduğu poşetleri verip Ahmet Günşen’e destek istiyor. Kapıyı açmayanların hediye poşetleri ise kapılarına bırakılıyor.