Erhan TEKTEN/İSTANBUL, () AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş'ı ziyaret etti. Topbaş'ın makamında basına kapalı olarak gerçekleşen ziyaret yaklaşık yarım sürdü.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Kadir Topbaş, "Genel başkan yardımcımız tebrik için geldiler. Ben kendilerine bu ziyaret için teşekkür ediyorum. Yerel yönetimlerde AK Partinin yönetim anlayışı sadece ülkemizde değil dünyada da takdir toplamaktadır. Bütün şehirlerimizde başarılı gelişmeler ortaya çıktı. Daha yapacak çok işimiz var. İstanbullular yaptığımız işleri takdir ederek bizi yeniden seçti. Ben İstanbullulara tekrar teşekkür ediyorum" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül ise "İstanbul 1994'te, Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'ın büyükşehir belediye başkanı olduğundan itibaren sosyal kültürel ve estetik alanda  bu güzel kadim şehir  daha da güzel hizmetlere kavuştu. Bu başarılar bugün başkanımız Kadir Topbaş tarafından sürdürülmektedir. İstanbul halkına gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Bu dönemde insan, demokrasi, şehir eksenli ve medeniyet şehirciliği anlayışı ile çalışacağız. 824 AK Partili belediyemiz var, hepsinde İstanbul gibi Ankara gibi güzel örnekleri inşa edeceğiz" diye konuştu.

ET (MK) (FOTOĞRAF)