ÇANAKKALE Belediye Başkanlığı için Ak Parti'den aday gösterilen Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, “Şehitler diyarı Çanakkale'ye, belediye başkanı olarak belediye hizmetlerini götürmek bizim için çok büyük bir onur olacak” dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da yaptığı konuşmada, Çanakkale Belediye Başkanlığı’na Ak Parti’den aday olarak gösterdiği Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, seçim sürecinde bütün gönüldaşları ve Çanakkale'yi sevenlerle çalışma yürüteceklerini kaydetti. Adaylığını değerlendiren Daniş, şunları söyledi:
“Çanakkale'yi artık problemlerinin konuşulmadığı bir kent haline getireceğiz. Çanakkale'nin marka değeri malum. Çanakkaleli olmakla onur duyuyoruz. Çanakkale'de yaşamaktan da gurur duyacağız. Bugüne kadar milletvekili olarak Çanakkale'nin ilçelerine, tarımına, sağlığına, eğitimine bir çok hizmet yapmaya çalıştık. Bundan sonra merkezde bu hizmetleri yoğunlaştırarak Çanakkale'yi ilerlere taşımak istiyoruz. Bu bilgi ve tecrübeye sahibiz. Bunları yaparken de birlik beraberlik içerisinde geleceğe yürüyeceğiz. Biz Çanakkale'de hiçbir zaman kavganın tarafı olmadık. Hep hizmetlere odaklandık."