ADIYAMAN'ın Besni, Çelikhan ve Gölbaşı ilçelerinde, sağanak yağmur nedeniyle zemin kattaki ev ve iş yerlerini su bastı.
Besni'de dün gece saatlerinden beri devam eden yağmur nedeniyle Yeni Besni Mahallesi'nde bulunan zemin kattaki çok sayıda ev ve işyerini su bastı. Sel baskınının yaşandığı Recep Turan’a ait evde sular altında kalan eşyalar kullanılamaz hale gelirken, Turan ailesi yetkililerden yardım istedi.
Sel suları altında kalan eşyalarını tahliye eden Fatma Turan, gözyaşlarına boğuldu
ÇELİKHAN'DA SÜRÜLER ZOR ANLAR YAŞADI
Çelikhan'da da, geceden beri devam eden yağış nedeniyle ev ve işyerlerini su bastı. Rögarların taştığı ilçede trafikteki sürücüler zor anlar yaşarken, çok sayıda hasarlı kaza meydana geldi. Yağış nedeniyle hayatın olumsuz etkilendiği ilçede Belediye Başkanı Mehmet Bora, "Yağışlar nedeniyle yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa karşı belediye olarak tedbir aldık. Kriz masasını oluşturduk" dedi.
GÖLBAŞI'NDA CADDELER GÖLE DÖNDÜ
Gölbaşı'nda ise yağışlar nedeniyle caddeler göle döndü. Çok sayıda ev ve işyerinin su baskınları nedeniyle hasar gördüğü ilçede, vatandaşlar, belediye yetkililerine tepki gösterdi. Mağdur olduklarını belirten vatandaşlar, evlerini basan suları boşaltmaya çalıştı. Gölbaşı Belediyesi'ne ait itfaiyeler ise su tahliyelerine yardım etti.

MÖ,SS,AK(HK/SS) (FOTOĞRAFLI)