ADIYAMAN, () - ADIYAMAN Valisi Mahmut Demirtaş, pazar günü yapılacak yerel seçimlerin huzur içerisinde geçmesi için gerekli tedbirleri aldıklarını ve kentte gün içerisinde 2 bin 424 polis ve jandarmanın 298 araç ile görev yapacağını söyledi.
Vali Mahmut Demirtaş, yaptığı yazılı açıklamada yerel seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesini amaçladıklarını ve bu doğrultuda gerekli tedbirleri aldıklarını kaydetti. Kent genelinde 375 bin 453 seçmenin bin 489 sandıkta oy kullanacağını ifade eden Demirtaş açıklamasında şunları söyledi:
"Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimi'nde Adıyaman il genelinde oy verme işlemleri 07.00-16.00 saatlerinde gerçekleştirilecektir. Adıyaman Valiliği olarak seçimlerin adil ve tarafsız bir şekilde yürütülmesi için oy verme işlemlerinin başlangıcından bitimine kadar seçimlerin huzur ve güven içerisinde yürütülmesi ve milli iradenin hiçbir baskı altında kalmadan sandığa en şeffaf ve en güvenli bir şekilde yansıması için her türlü güvenlik önlemi titizlikle alınmıştır. İlimiz, demokratik olgunluğu özümsemiş huzurun, kardeşliğin, hoşgörünün, güvenliğin, birlik ve beraberliğin hakim olduğu bir ildir. Temennimiz, ilimizin sahip olduğu hoşgörü atmosferi içerisinde bir seçim geçirmektir."

(HK/CK) (FOTOĞRAFLI)