ADANA'dan Elazığ'a uçak seferleri başlatan Bora Jet Havayolları, ilk uçuşta yolcularına sürpriz yaptı. Uçak Adana'dan havalandıktan sonra Elazığ Belediyesi halk müziği korosu ekibi, sazları ve enstrumanlarını çıkartıp çaldıkları ve söyledikleri Elazığ türküleri ile yolculara unutulmaz bir uçuş yaşattı.
Adana’dan kalkan ATR 72-500 tipi yolcu uçağı ile Elazığ’a ilk seferini başlatan Bora Jet, yolcularına uçakta bir sürpriz hazırladı. Uçak havalandıktan sonra uçak içersinde bir anda yöresel kıyafetleri ile görünen Elazığ Belediyesi Halk Müziği Korusu ekipleri hem çaldı, hem söyledi. Yolcuların da eşlik ettiği koro Elazığ'ın türkülerini seslendirirken, yolcular keyifli bir uçuş yaşamış oldu.
ÇİÇEKLERLE KARŞILANDILAR
Elazığ Havaalanı'nda çiçeklerle karşılanan uçağın kaptan pilotu Tuncer Acar, ilk uçuşun hayırlı olmasını dileyerek, yolcu sayılarının zamanla artacağını söyledi.
Adana'dan ilk seferini yapan uçağı karşılayan Elazığ Vali Yardımcısı Tarık Bahadır ise, bu uçuşla beraber artık Elazığ olarak Adana ile de direk uçuş imkanına kavuştuklarını belirterek şöyle dedi:
"Adana ve interlandı bizim için çok önemli. Birçok hemşerimizin ve bu bölgede yaşayan birçok insanın irtibatlı olduğu bir bölge. İnşallah bundan sonraki uçuşlarda çok daha bereketli yolcu kapasiteleriyle karşılaşıp belki günde iki belki üç uçuşa döneceğimiz günlerin de olacağına inanıyorum" dedi.
CUMARTESİ DIŞINDA HER GÜN KARŞILIKLI SEFER
Bora Jet yöneticilerinden Onur Akgül de, havacılık tarihinde ilk kez Adana’dan Elazığ’a   tarifeli uçuş gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, emeği geçenlere teşekkür etti.
70 yolcu kapasiteli uçağın ilk seferinde konuklarla birlikte 70 yolcu ve 4 mürettebat bulunduğu, şimdilik cumartesi dışında haftanın 6 günü karşılıklı birer sefer yapılacağı bildirildi.