ADANA'DA, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Adana Şubesi önderliğinde toplanan bir grup, İncirlik Mahallesi girişinde basın açıklaması ve dualarla İsrail'in Gazze saldırılarını protesto etti.
Merkez Seyhan İlçesi'ndeki Mehmet Nuri Sabuncu Camii önünde Teravih namazı ardından toplanan bir grup, tekbir getirip 'Kahrolsun İsrail, kahrolsun Amerika' diye  sloganlar attı. Sloganların ardından ellerinde Filistin bayrakları olan kadın ve çocukların da bulunduğu araçlarla konvoy oluşturan grup, korna çalarak kentte tur attı. Daha sonra D-400 Karayolu üzerinden merkez Yüreğir İlçesi İncirlik Mahallesi'ndeki 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı yönüne ilerleyen konvoy, yol üzerindeki ABD'nin Adana Konsolosluğu önünde durarak sloganlar attı. Araçlarından inen bazı kişiler yerden aldıkları irili ufaklı taşları konsolosluğa atmak istedi. Grupta bulunanlar, konsolosluğa taş atmak isteyenleri uyararak engel oldu. Konsolosluk önünde bir süre ABD ve İsrail aleyhine sloganlar atan grupta bulunanlar, tekrar araçlarına binerek konvoy halinde İncirlik Mahallesi'ne doğru yol aldı.
İncirlik Mahallesi'ndeki 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı önüne gitmek isteyen protestocular, mahalle girişinde polis ekipleri tarafından durduruldu. AGD Şube Başkanı Abdülaziz Kıranşal, burada yaptığı açıklamada, provokasyona gelinmemesi ve taşkınlık yapılmaması konusunda uyarılarda bulundu.
Konuşmasında, İslam ülkelerinde yaşanan katliamlar için onlarca kez basın açıklaması yaptıklarını hatırlatan Kıranşal, şöyle dedi:
"Basın açıklamaları işe yaramıyor. Milyonlar için yola döküldük. Milyonlar olarak yola döküldük; Irak, Çeçenistan, Bosna için. Hangi siyasi görüşten, hangi cemaatten, hangi düşünceden olursanız olun; Müslümanlar, İslam birliğini kurmadıkları müddetçe hep acı çekeceklerdir." 
Açıklama ardından Filistin'de yaşamını yitirenler için dua eden grup dağıldı.

FOTOĞRAFLI