KAHRAMANMARAŞ Büyükşehir Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Şubesi arasında alt sınırı 500 lira olan sosyal denge sözleşmesi imzalandı.
Büyükşehir Blediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Necati Kahveci ile sözleşmeli ve kadrolu belediye personelleri katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, belediye bünyesinde çalışan personelin daha verimli ve iyi şartlarda çalışması için gayret gösterdiklerini belirterek, "Sizlerle beraber halkımızın desteğiyle inşallah Kahramanmaraş'ımıza çok güzel hizmetler yapacağız. Tabi bugün daha önce mecliste sosyal denge kararı almıştık. Biz imkanlar ölçüsünde sizlerin daha iyi şartlarda, daha iyi ücretlerle, daha iyi ortamlarda çalışmanız için gerekli her türlü gayreti göstereceğiz. Yani güzel ve mutlu hizmetler üretmek için sizlerin de mutlu ve huzurlu olması gerekiyor. Biz göreve geldiğimizden bu yana kardeşlik hukukuyla mutlu ve huzurlu bir Kahramanmaraş için gayret edeceğiz. Değerli arkadaşlar alt sınırımız 500 lira. Değişik kademeler şeklinde bu yıl ki verdiğimiz karar mayıs itibariyle başlatıyoruz" dedi.
Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Necati Kahveci ise, üyelerinin daha iyi bir çalışma sergileyeceklerini söyledi.
Konuşmaların ardından 603 sözleşmeli ve kadrolu memuru kapsayan ve alt sınırı 500 lira olarak belirlenen denge sözleşmesi imzalandı.

FOTOĞRAFLI