MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde 6 yıl önce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne çalışmaya gideceğini söyleyerek evinden ayrılan 40 yaşındaki Ersin Yılmaz'dan haber alınamıyor.
Ferahim Şalvuz Mahallesi'nde oturan 2 çocuk babası Ersin Yılmaz, 2006 yılında eşinden boşandı. Çocuklarını yanına alan Ersin Yılmaz, 2 yıl boyunca kendisiyle birlikte 5 çocuğu bulunan annesi 61 yaşındaki Fadime Yılmaz'ın yanında kaldı. 2008'de ise çocuklarını annesine bırakıp, 'Kıbrıs'da iş buldum' diyerek vedalaşıp evden ayrıldı. O günden sonra Ersin Yılmaz'ın ailesiyle irtibatı kesildi.
AĞLAYARAK OĞLUNA SESLENDİ
Hiç sorun yaşamadıkları ve herhangi bir problemi olmayan oğlunun aradan geçen 6 yılda ne kendini ne de çocuklarını aradığını söyleyen Fadime Yılmaz, buna anlam veremediğini belirtti. Oğlunun izini sürdüğünü anlatan Yılmaz, "Oğlumdan haber alamayınca izini sürerek Adana Havaalanı ve Kıbrıs'a yolcu taşıyan firmalarla irtibata geçtim. Onun seyahat edip etmediğini araştırdım. Yaptığım araştırmada oğlumun Kıbrıs'a gitmediğini, Türkiye'den de çıkış yapmadığını öğrendim. Böyle olunca endişeye kapıldım. Polise de başvurdum" dedi.
Gözyaşı dökerek oğluna da seslenen Fadime Yılmaz, "Yeter ki bana sağ olduğunu bildir. Çocuklarına ben gerekirse dilencilik yapar yine bakarım. Ben sadece seni merak ediyorum. Beni bir ara anne iyiyim de başka bir şey istemiyorum. Oğlumu gören ya da yerini bilenler varsa da lütfen en yakın emniyet birimine bildirsin" diye konuştu.