Burak GEZEN / ÇANAKKALE, ()- ÇANAKKALE'de, 62 yaşındaki Mustafa Türkyılmaz, bir alışveriş merkezinin otoparkında kalbi durmuş olarak bulundu. Sağlık ekiplerinin 45 dakika boyunca kalp masajı yapıp, oksijen verdiği Türkyılmaz, tüm çabalara rağmen hayata döndürülemedi.

Bugün saat 17.00 sıralarında İsmetpaşa Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinin otoparkındaki ağacın altında 62 yaşındaki Mustafa Türkyılmaz'ın hareketsiz şekilde yattığını gören vatandaşlar, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Türkyılmaz'ın kalbinin atmadığını farketti. Bu sırada olay gelen 112 Acil Servis ekibi Türkyılmaz'ı cihaza bağlayıp, yaklaşık 45 dakika boyunca kalp masajı yapıp, oksijen verdi. Ancak, tüm çabalara rağmen Türkyılmaz yaşama döndürülemedi. Türkyılmaz'ın elindeki bastonu cesedinin üzerine konulup, ardından ceset torbasıyla örtüldü. Geriye ise tedavisi için aldığı ilaçlar kaldı. Türkyılmaz'ın cenazesi, Çanakkale Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Çanakkale Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Mustafa Türkyılmaz'ı hayata döndürmek için verilen mücadeleyi ise polisler ve çevrede toplanan vatandaşlar endişeli bakışlarla izledi.

Yalnız yaşadığı ve yaklaşık 1 yıl önce huzurevinden ayrıldığı öğrenilen Türkyılmaz'ın, Çanakkale Devlet Hastanesi Göğüs Servisi'nde 3 aydır tedavi gördüğü, en son dün hastanenin Dahiliye Servisi'nde muayene olduğu öğrenildi. Görgü tanıkları, bir elinde bastonu, diğer elinde ilaçları bulunan Türkyılmaz'ın bugün saat 08.00 sıralarında alışveriş merkezine gelerek otopark bölümündeki ağacın altında uzandığını söylediler.

Soruşturma sürerken, Türkyılmaz'ın kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonucu belirleneceği bildirildi.

FOTOĞRAF