BAĞCILAR  Belediyesi sosyal sorumluluk projesi olan "Mutlu Yuva Huzurlu Toplum" kapsamında 40 yıllık evli çiftler Kız Kulesi'nde yemek yedi. Programda çiftlere ayrıca yastık hediye edildi.
Çiftler mutlu evliliğin anahtarının karşılıklı anlayış, sabır ve huzur olduğunu vurguladılar. Bağcılar  Kaymakamı Erdal Çakır, yıllarca tüm sorunlara göğüs geren, sıkıntılarını ve sevinçlerini birbirleriyle paylaşan çiftlerle anlamlı bir programda buluştukları için mutlu olduğunu ifade ederek, "İyi bir aile içerisinde yetişen fertler de yine kendi çocuklarını iyi yetiştirir. 40 seneyi aşkın süre evliliklerini başarıyla yürüten sizlerden güzel örnekler alıyoruz" dedi. SİZLERİN TECRÜBELERİNDEN FAYDALANIYORUZ
40 yılı birlikte yaşayan çınarları ağırladıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da 'Mutlu Yuva Huzurlu Toplum' projesi kapsamında 40 yılı aşkın bir süre aynı yastığa baş koymuş çiftleri ağırladıklarını belirterek, "Sevinçler, mutluluklar paylaşıldıkça artıyor, hüzünler paylaşıldıkça azalıyor. Burada buna şahitlik ediyoruz" dedi.
Çağrıcı ayrıca Bağcılarlı kadınlar için hizmete sundukları Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi'nde psikologların da hizmet verdiğini anlattı. Ailelere destek olduklarını ifade eden Çağırıcı, dostlukların 'peki' demekle daim olduğunu söyledi. SIKINTILARIMIZI BİRLİKTE GİDERDİK
41 yıllık mutlu bir evlilik hayatı yaşayan 61 yaşındaki Hasan Coşkun ile eşi Nilgün Coşkun, program vesilesiyle ilk evlendikleri günü hatırladıklarını belirterek, "Biz görücü usülü ile evlendik. Çok mutlu bir hayatımız oldu. Sıkıntılarımızı birlikte giderdik. Zaman zaman tartıştık ancak sorunlarımızı büyütmeden güzellikle çözdük. Şimdi iki oğlumuz dört torunumuz var. Zaman çok çabuk geçiyor. Zamanı iyi değerlendirmeliyiz" dediler. (FOTOĞRAF)